Monday, May 11, 2009

aku ada , korang ada?

ibu tercantik di dunia yang melahirkan anak tercomel di dunia :P
( dalam gambar : ayah & aisyah my niece)


manis sayang ibu!
itu sahaja yang mahu aku coretkan.
dalam banyak-banyak entry, aku jarang bercerita mengenai family aku kan?
di sini, aku ingin ceritakan bahawa aku punyai supermom yang memang tiada orang boleh ganti. korang ada ke?


dialah tulang belakang ayah aku, sumber kekuatan anak-anak dia iaitu aku dan adik beradik, seorang pendidik, role model pelajar-pelajar. pendek kata, semua lah!
aku ada ibu yang menghampiri kesempurnaan, korang ada?
;)

ibu manis cantik, pandai masak, bijak, berkepimpinan, eh banyak sangat pula kalau nak type dekat sini. ibu kamu macam mana?


kesimpulannya, ibu manis ibu terbaik di dunia, ibu kamu pun sama kan?
:)


HARI-HARI SAYANG IBU ;)


p/s: ibuuuu, rasa tak puas sembang dengan ibu hari itu. nak balik :(

17 comments:

miSz.haNie said...

sume ibu kat dunia nih..
adelah yg ibu yg paling chantek kat dunia..
hehehe~~

[windunye kat mummy kak hanie..huhuhu!!]

Dhada said...

Rindu rumah la tu ;D

aianna said...

happy mother's day to ibu cik manis.. ;)

joegrimjow said...

sayang maniss
ehh
sayang mak maniss

~ceRRy beRRy~ said...

hehe..
ibu manis semanis anak die..cik manis..
hehehe...

bangga jd anak mak kan...
=)

KhairiL said...

slmt hari ibu mak cik

huhu =)

FarhanaLicious said...

selamat hari ibu buat manis. eh, buat ibu manis. :)

lune~ said...

hepi mother's day cikgu.
^_^

Monkey D Luffy said...

jom balik kg

atok said...

atok syg mama atok.
eheh

ije said...

nt manis balik rumah jpe ibu lagi tau~ ehe

NoRT said...

sayangilah ibu sementara masih berpeluang

~cik manis~ said...

manis sygg ibuuu!

rhapsody LiN said...

lin syg mama and mak~
hehe
*special kes*
:D

farhana said...

ehee shian kak manis..tape2 nnt cuti semester bolela ckp2 puas2 ngan ibu k
hehe :)
i love my mum too

hira said...

selamat hari ibu untuk ibu akk~ :)

milimilo said...

xsbr nak bergelar ibu..hoho ;)