Monday, September 13, 2010

hari ini Home Facebook aku still sunyi lagi

sebab semua tak balik raya lagi kot?


dah nak masuk 4 Syawal tapi mood raya aku masih suam- suam kuku je. orang naik hairan macam mana masa raya pun aku boleh online fesbuk 24 jam. alasan dia mudah je, aku tak beraya mana- mana pun lagi. ada 2-3 buah rumah, tapi itu pun sebentar- sebentar. faktor parents aku dah berusia, maka rumah aku pula yang menjadi pusat kunjungan.


hari ini tak ada cerita yang menarik pun. cuma pagi tadi je hot sikit pasal Datuk Sosilawati dilaporkan sudah dibunuh dan dibakar. haih susah jadi JUTAwan ni. better jadi orang PULUHwan je macam aku ini. jangan SAwan sudah. keh keh keh.


ouh ya, aku ada sahabat ini baru berjinak- jinak nak blogging. tapi boleh tahan gak sengatan blog dia even baru lagi. kalau korang suka view pic- pic yang seram- seram dan horror ni, boleh la kelik SINI . owner dia korang boleh panggil Panji je. selamat berkenal- kenal V(^^) .


and lanjutan pasal si Pastor tu, tak jadi pun Burning Quran Day tu. Alhamdulillah Allah melindungi kitab suci kita tu :) .


potpetpotpet : jemputlah datang umah aku. kueh ade serdak serdak je lagi. keh keh keh

6 comments:

Pinky Pixie said...

same la. fb sunyi. blog pun sunyi je. ekeke..
alhmdlah, xjd buat ea.

hamzah ian said...

add la facebook gua.. hehehe

ZaliHazali said...

semoga dunia ini menjadi tmpt yg aman untuk kita semua diami, selamat hari raya

Dark Half said...

dah terjah blog si panji.serius seram sunyi...huhu..aku dah berani mati kat blog dia

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sian ko salam raya

~cik manis~ said...

pinky pixie : huhu ingt kan wall sy je sorg yg sunyi :'D

hamzah : dh add dh. approve jgn x approve. haha :D

zali : insyaAllah amin,. slmat hari raya juga :)

dark half : ngeri kan gmbo die? huhu tenks support beliau :)

brutal : terhari masih ade yg mngasihanni :'D